Kurkistusta kevääseen 2019 – kirjatkaapa kalenteriinne

To 24.1.2019 Tammikuun toivesuosikki ”Maistelutekniikan perusteet”. Tällä kertaa kouluttaja Jorma Härkisaari tutustuttaa meidät maistelutekniikan perusteiden kautta Viinilehden Vuoden Viinit 2018 -settiin. Kuusi arvatenkin hyvää viiniä-vai ovatko sittenkään kärkisijoituksiaan ansainneet??

Pe 15.2.2019  Maistelemme alkuviinejä  Suomen Munskänkarna ry:n kouluttajan Erkki Piitulaisen opastuksella.

Pe 15.3.2019 Vuosikokous ja tasting. Yhdistyksemme jäsen Ville Laakso kävi taannoin Espanjassa rypäleitä polkemassa, luvassa opastusta aiheeseen ja alueen viineihin. Oma pesuvati, pyyhe ja rypäleet mukaan :)

Pe 12.4.2019  Huhtikuun tastingista on hallituksella muutama hajatelma jotka tarkentuvat matkan varrella, mutta vielä mahtuu ehdotuksia ja ideoita jäsenistöltä huhtikuun tastingiin vaikkapa  tyyliin: ”Olen aina halunnut….mutta en koskaan vielä,  joten voitaisiinko…..”

Pe 17.5.2019 Kuplivaa toukokuuta – Heidi ja Kirsi kävivät Champagnessa ja jakavat kuplivat ajatuksensa ja kokemuksensa kanssamme toukokuussa.

TERVETULOA KEVÄÄN RIENTOIHIN!

T. Hallitus

P.S  Muistutamme vielä että kaikki jäsenistön ideat ja ehdotukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita joten postia kiitos koska vaan hallitukselle info(at)kotkanmunska.com

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *